USA '12 photo report

Mimo to, ze v kempu dreme jako cerni se nam semotamo naskytne prilezitost zapojit se do programu kempu a uzit si trochu srandy. Nasledujici foto dokumentace se nedoporucuje sledovat lidem kteri nemaji radi banany a take tem, kterym se dela spatne kdyz vidi chlapa s oholenyma nohama.

Crazy banana night se porada jednou za leto, v nahodne vybrany den a je to planovano jako velike prekvapeni pro deti, jelikoz se ale drby siri kempem velice rychle, vschni uz davno pred zacatkem vi co se bude dit. Vecer probiha tak, ze se detem nakuka, aby prisly vecer do jidelny, kde se bude konat obycejna a bezna ice-cream night. Kdyz se vsichni usadi, misto zmrzliny z dveri kuchyne vybehnout vsichni lide, kteri v kempu uz aspon jedno leto odslouzili, prevleceni do silenych bananovych prevleku. Pan sef se postavi na vyvysene mistecko, povi pohadku o zrozeni bananu ponoreneho do cokolady a nasledne se vsem banan ponoreny do cokolady rozda, zbasti se a de se zase domu. Ja jsem jako svuj kostym zvolil zluty pullover s dvema velkyma bananovyma prsama ktere mi klimbaly az u pasu, stylovou cepici ve tvaru bananu, protoze venku je asi jenom 40 stupnu tak i fancy rukavice a jako doplnek snorchl a plavecke bryle. Stal se ze me tedy underwaser banana. Na obrazku snad rozpoznate. Jedina vec ktere jsem na svem outfitu pozdeji litoval byly jiz zminene plavecke bryle, ktere byly zaprasene takovym zpusobem, ze pres ne neslo nic videt a chodit po jidelne s velkym tacem plnym bananu jen po cuchu a pritom se vyhybam malym soldum nebylo zrovna dvakrat idealni.

Po Visiting day, kdy se prijede tisicovka rodicu podivat na sve deti jak se jim u nas v kempu dari, se kazdorocne porada jakasi Miss pro muze, v nasem holcicim kempu je zastupcu muzskeho pohlavi pramalo, takze se souteze ucasti vsichni tenisovi instruktori a tri vybrani clenove naseho kitchen staffu. Letos padla volba na Gabora z Madarska, Davida z polska a take reporezentanta nasi maticky vlasti Mazyho. Kazdy z chlapcu je pred soutezi odvlecen do jednoho z bunku, kde ho patnactilete holcicky premalujou na holku, oblecou do vseho mozneho co v kempu najdou a poslou na molo, zde kazdy soutezici musi odpovedet na dve otazky ve styly jak byste zachranili svet pred jadernou valkou ap. Pote porota slozena ze zaslouzilych kemperek vybere ctverici nejlepsich a nejkrasnejsich babochlapu, kteri maji jeste jednu otaku k zodpovezeni a pak se vybere vitez. Nas polsky David se sice probojoval kvalifikaci az do finale, ale tam dosahl jen na bramborovou, takze kitchen staff zustal nakonec bez placky. Na obrazku je zachyceno povinne holeni nohou soutezicich, ktere diky mnozstvi chlupu na nohou dotycnych trvalo neco kolem hodiny, bylo zniceno nekolik holicich strojku a byly chlupama ucpany dva odpady nez nas napadlo splachovat je do zachodu. Enjoy…

Fotogalerie